Sunday, November 26, 2006

Nå har vi akurat kommet hjem fra rairai tur i Sandefjor. Sånn ca. Tror vi. Vi har eksperimentert, og funnet ut at et dobbeltrom til 8 personer funker som faen, så lenge en har en rimelig høy promille. Av ting som burde nevnes er vel amatørpornobladet som Ulf kjøpte. Lenge siden jeg har ledd så hardt, makan til fæle folk skal en lete lenge etter! Rockestjernefaktoren var stor, det så ut som et bomba horehus når vi forlot åstedet, men det går bra, vi la igjen 2,50 til vaskehjelpen :)


Jeg skulle gjerne ha lagt ut i det vide og det brede om våre opplevelser i går kveld, men desverre svikter hukommelsen etter en viss mengde vodka. Og for så vidt, det som skjer i Sandefjor (Sånn ca) blir i Sandefjor (Sånn ca). I stedet vil jeg legge ut litt bilder og prøve å forklare litt.



Dette bildet taler vel egentlig for seg selv. En del av gjengen i den kjære dobbeltsengen(Hihi, det rimte! ). Den ble foresten ganske så dynket i øl og diverse andre substanser i løpet av kvelden.






Som sagt husker jeg ikke så alt for mye, men det ser ut til at Runar og Daniel koste seg ihvertfall! (Nei Runar, jeg vil ikke fjerne dette bildet. Ennå. :P)



Og igjen, som sagt...



Og så sovnet vi. (Nååååh, så søt)
Men noe av det morsomste var hjemreisen. Vi tok maxi taxi hjem, sjåføren var sur og gretten fordi vi somla, så han lot være å stoppe for et stop skilt. Tilfeldigvis kom en liten sivilpoliti til å se dette, og stoppet ham. Jævelen fikk 5300 i bot! :D Det rare var at etter han ble stoppet smilte han hele tiden.
Men alt i alt var dette en jævlig kul tur. Dette skal vi gjøre igjen!

2 comments:

Anonymous said...

Charlotte!!;D
welcome back;)Ser ut so du har hatt d e kjekt i kenya, good good. Å enda bedre at du ikke har fått aids;p hehe holdt på å flippe når e såg de.. Da kunna e desverre ikke vært pulevennen din lengre:p haha:)

Panserlugg said...

omfg hahahahha BILDER!! *dør*